ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Άλβες: Αύριο θα ανακοινωθεί η ποινή του – Κατηγορείται για βιασμό

Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας ζήτησαν από το δικαστήριο να επιβάλλει την ανώτατη ποινή που είναι φυλάκιση για 12 χρόνια

Ν.Άλβες: Αύριο θα ανακοινωθεί η ποινή του – Κατηγορείται για βιασμό

Αύριο (21/2) Πέμπτη, θα μάθουμε αν ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες κριθεί ένοχος ή αθώος για την υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2023. 

Ο Άλβες ο οποίος έχει συμπληρώσει έναν χρόνο προφυλάκισης, κατά την απολογία του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες τονίζοντας πως ότι έγινε εκείνο το βράδυ έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ ο ίδιος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ (κάτι που τόνισαν τόσο η σύζυγος του όσο και οι φίλοι του που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης).

Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας ζήτησαν από το δικαστήριο να επιβάλλει την ανώτατη ποινή που είναι φυλάκιση για 12 χρόνια, ο εισαγγελέας στην αγόρευση του πρότεινε ποινή 9 ετών, ενώ η υπεράσπιση ζήτησε να κριθεί αθώος ή στη χειρότερη περίπτωση να του επιβληθεί ποινή ενός έτους (την οποία έχει ήδη εκτίσει).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο κρατείται, έχει τεθεί σε εφαρμογή το πρωτόκολλο αποτροπής αυτοκτονιών, καθώς μετά την ολοκλήρωση της δίκης (7/2) οι υπεύθυνοι παρατήρησαν ότι η ψυχική υγεία του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.