ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Άλβες για τη φυλακή: «Όπου κι αν πάω επιβιώνω – Ο άνθρωπος κάνει το μέρος, όχι το μέρος τον άνθρωπο»

«Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο»

Ν.Άλβες για τη φυλακή: «Όπου κι αν πάω επιβιώνω – Ο άνθρωπος κάνει το μέρος, όχι το μέρος τον άνθρωπο»

Από τη στιγμή που ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη για βιασμό, δεν είχε μιλήσει για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Βραζιλιάνος καταδικασμένος πλέον και έχοντας μείνει αρκετό καιρό στην φυλακή πριν πληρώσει 1 εκατ. ευρώ εγγύηση για να αποφυλακιστεί προσωρινά, έκανε την πρώτη του δήλωση.

Μιλώντας στο «El Periodico» αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για την υπόθεση του βιασμού, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης. Το μόνο του σχόλιο αφορούσε την σημαντική περίοδο που πέρασε ήδη στη φυλακή, δείχνοντας πως προσαρμόστηκε σε αυτό το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά είπε: «Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η εκδίκαση της έφεσης. Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος. Τώρα νιώθω ήρεμος, είμαι καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρωτοβάθμια έχει καταδικαστεί ο Ντάνι Άλβες σε 4,5 χρόνια για σεξουαλική επίθεση στο τέλος του 2022 σε κλαμπ της Βαρκελώνης. Έμεινε στη φυλακή 14 μήνες, πριν τον περασμένο μήνα αποφασιστεί η προσωρινή απελευθέρωσή του όσο διαρκεί η εκδίκαση της έφεσης, έναντι εγγύησης 1 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.