ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Άλβες: Η εισαγγελία πρότεινε κάθειρξη 9 ετών για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Παράλληλα καλείται να πληρώσει 150.000 ευρώ στο φερόμενο ως θύμα

Ν.Άλβες: Η εισαγγελία πρότεινε κάθειρξη 9 ετών για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα

Όπως ανακοινώθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε μια νεαρή γυναίκα σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες ενημερώθηκε ότι η εισαγγελία προτείνει κάθειρξη εννιά ετών και παράλληλα να πληρώσει 150.000 ευρώ στο φερόμενο ως θύμα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής ομάδας της χώρας του συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου έπειτα από καταγγελία κοπέλας για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Από την ημέρα της σύλληψής του ο Άλβες, ο οποίος έχει αλλάξει 3-4 φορές την κατάθεσή του και αυτό προφανώς δεν τον βοηθάει, παραμένει προφυλακισμένος και πριν δέκα μέρες έμαθε ότι παραπέμπεται οριστικά σε δίκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Μια δίκη που αναμένεται να αρχίσει άμεσα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νέα, πάντως, γίνονται όλο και χειρότερα για τον Βραζιλιάνο, αφού η εισαγγελία εισηγήθηκε κάθειρξη εννιά ετών καθώς επίσης και αποζημίωση 150.000 ευρώ από τον Άλβες προς την κοπέλα στην οποία επιτέθηκε, με το κλίμα να μην είναι καθόλου καλό για τον πρώην ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.