ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Nations League: Στην 3η θέση η Ιταλία μετά τη νίκη της επί της Ολλανδίας

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 6′ με το ωραίο σουτ του Ντιμάρκο

Nations League: Στην 3η θέση η Ιταλία μετά τη νίκη της επί της Ολλανδίας

Ο μικρός τελικός του Nations League δεν προσφέρει τίποτα στις ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτόν αλλά δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς να δουν ένα όμορφο παιχνίδι αφού δεν υπήρχε το παραμικρό άγχος και ακριβώς αυτό έγινε, με την Ιταλία να νικάει με 3-2 την Ολλανδία και να παίρνει την 3η θέση.

Οι Ιταλοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 6′ με το ωραίο σουτ του Ντιμάρκο μετά το τακουνάκι του Ρασπαντόρι, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανασυνταχθούν και την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να βάζει και δεύτερο γκολ, στο 20′, με κοντινή προσπάθεια του Φρατέζι μετά το σουτ του Γκνόντο.

Το 0-2 ήταν το σκορ με το οποίο βγήκε το πρώτο ημίχρονο, με τους προπονητές να αρχίζουν τις αλλαγές στο δεύτερο και τους Οράνιε να μειώνουν σε 1-2 στο 68′ με διαγώνιο σουτ του Μπέργκβαϊν. Οι Ατζούρι, όμως, απάντησαν άμεσα και έκαναν το 1-3 στο 71′ με τον Κιέζα που έφυγε στην κόντρα, απέφυγε τον Φαν Ντάικ και πλάσαρε με το αριστερό, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-3 στο 89′ από τον Βαϊνάλντουμ μετά την ωραία συνεργασία με Μπέργκβαϊν και Βίφερ.

Ολλανδία: Μπίλοου, Ντάμφρις, Χιρτρούιντα (46′ Βαϊνάλντουμ), Φαν Ντάικ, Άκε, Βίφερ (76′ Φέρμαν), Ντε Γιονγκ, Σιμόνς (63′ Κουπμάινερς), Μάλεν (46′ Μπεργκβάιν), Χάκπο, Λανγκ (46′ Βέγκχορστ).

Ιταλία: Ντοναρούμα, Τολόι, Ατσέρμπι, Μπουοντζόρνο, Ντιμάρκο (74′ Σπινατσόλα), Κριστάντε, Φρατέζι, Βεράτι (85′ Μπαρέλα), Γκνόντο (64′ Τζανιόλο), Ρετέγκι (85′ Πελεγκρίνι), Ρασπαντόρι (63′ Κιέζα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.