ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Nations League: Τρύπα βάθους… μισού μέτρου «εμφανίστηκε» στο γήπεδο που έπαιζαν Αυστρία και Δανία (βίντεο)

Από τύχη δεν έπεσε κάποιος μέσα

Nations League: Τρύπα βάθους… μισού μέτρου «εμφανίστηκε» στο γήπεδο που έπαιζαν Αυστρία και Δανία (βίντεο)

Στην αναμέτρηση της Αυστρίας με τη Δανία (1-2) για το Nations League παρατηρήθηκε ένα αξιοπερίεργο για τα δεδομένα της διοργάνωσης, γεγονός. Στον αγωνιστικό χώρο του «Ερνστ Χάπελ»… εμφανίστηκε ξαφνικά μια τεράστια τρύπα, βάθους περίπου μισού μέτρου.

Για καλή τύχη των ποδοσφαιριστών κανένας δεν έτυχε να πατήσει μέσα, γιατί θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

«Θα μπορούσε να σπάσει κανένας το πόδι του και να καταστρέψει καμιά καριέρα. Ευτυχώς δεν συνέβη, αλλά τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν», δήλωσε ο άσος της Δανίας, Αντρέας Σκοβ Όλσεν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, είπε με τη σειρά του:

«Το γήπεδο ήταν άθλιο. Ήταν βαρύ, το χόρτο δεν ήταν καλά κουρεμένο και ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος τρύπες. Αυτή η τεράστια τρύπα στο κέντρο μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση αρκετών λεπτών λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του σταδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.