ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεϊμάρ: «Ο Μέσι θα αλλάξει όλο το MLS»

«Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου», λέει ο Βραζιλιάνος σταρ

Νεϊμάρ: «Ο Μέσι θα αλλάξει όλο το MLS»

Πεπεισμένος πως η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στην αμερικανική ποδοσφαιρική Λίγκα (MLS), θα αλλάξει όλο το «χάρτη» του πρωταθλήματος και θα το κάνει πολύ δημοφιλές παγκοσμίως, δήλωσε ο Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και πολύ καλός φίλος του «pulga» μίλησε στο κανάλι «NBA Brazil» στο YouTube, τονίζοντας πως ο ίδιος παρότρυνε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

«Το ήξερα ήδη. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και ένα δώρο που μου έχει κάνει το ποδόσφαιρο. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να παίξω μαζί του και μετά να γίνω φίλος μαζί του

Μιλήσαμε και του είπα ότι θα είναι πολύ χαρούμενος λόγω της πόλης, του τρόπου ζωής και της ευκαιρίας που έχει να ζήσει και να παίξει στο Μαϊάμι. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει όλο το MLS. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα γίνει πολύ πιο δημοφιλές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να τον απολαμβάνουν και να τον παρακολουθούν να παίζει. Επειδή, δυστυχώς, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα», τόνισε ο Νεϊμάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.