ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεϊμάρ: «Ζαλίζει» το συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ – 80.000 ευρώ για κάθε νίκη, ιδιωτικό τζετ και βίλα

Θα του επιτραπεί να συγκατοικήσει με τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, παρά το γεγονός πως η συμβίωση εκτός γάμου απαγορεύεται στη Σαουδική Αραβία

Νεϊμάρ: «Ζαλίζει» το συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ – 80.000 ευρώ για κάθε νίκη, ιδιωτικό τζετ και βίλα

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ θεωρείται σχεδόν σίγουρη, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αφού το συμβόλαιο που κλείνει ο Βραζιλιάνος «ζαλίζει».

Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών με τη μεταγραφή του στην Παρί ύψους 222 εκατομμυρίων ευρώ πίσω στο 2017 έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον σαουδαραβικό σύλλογο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ. Ήτοι 150 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ή εναλλακτικά… 2,9 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα!

Ο 31χρονος σταρ, όμως, δεν είπε έτσι απλά το «ναι» στους Σαουδάραβες. Γιατί εκτός από τις αμιγώς χρηματικές συνισταμένες, το συμβόλαιό του περιλαμβάνει μια λίστα έξτρα προνομίων και ανέσεων οι οποίες διαμορφώνουν ηγεμονικό πακέτο.

Τι περιλαμβάνει αυτή; Σύμφωνα με το «Foot Mercato», ο Νεϊμάρ θα έχει το προσωπικό του τζετ και θα του επιτραπεί να συγκατοικήσει με τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, παρά το γεγονός πως η συμβίωση εκτός γάμου απαγορεύεται στη Σαουδική Αραβία, δύο όροι που έχουν τεθεί και στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από εκεί και πέρα, η Αλ Χιλάλ προσφέρει μια τεράστια έπαυλη στον «Νέι» με πλήρες προσωπικό, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπόνους ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα κερδίζει 80.000 ευρώ για κάθε νίκη της νέας του ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πιο… ιδιαίτερο απ’ όλα, όμως, είναι το μπόνους που αφορά τα social media, σύμφωνα με το οποίο θα αμείβεται με 500.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του (post ή story) στο Instagram που θα διαφημίζει τη Σαουδική Αραβία! Εύκολο να συμπεράνει κανείς πως είναι στο χέρι του Νεϊμάρ να εκτοξεύσει όποτε και όσο θέλει τα συνολικά του κέρδη από τη νέα περιπέτεια της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.