ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντάνι Άλβες: Η ανατριχιαστική κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα

Ντάνι Άλβες: Η ανατριχιαστική κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Το «El Periodico» έφερε, μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση του θύματος που φέρνουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Ντάνι Άλβες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πλησίασε την κοπέλα και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές .

Μετά ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί αλλά στην συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την εμποδίζει κλείνοντας την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, μιας και έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να κάτσει πάνω του λέγοντας πως είναι η μικρή του σκύλα.

Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο Βραζιλιάνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.