ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Γιόβετιτς λύτρωσε το Μαυροβούνιο απέναντι στην Βουλγαρία για τα προκριματικά του Εuro 2024

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, με γκολ στο 90+6' έκανε το 2-1 για το Μαυροβούνιο

Ο Σ.Γιόβετιτς λύτρωσε το Μαυροβούνιο απέναντι στην Βουλγαρία για τα προκριματικά του Εuro 2024

To Mαυροβούνιο επικράτησε 2-1 επί της Βουλγαρίας, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού Στέφαν Γιόβετιτς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Αστόχησε σε πέναλτι ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Το Μαυρουβούνιο πέτυχε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις επί της Βουλγαρίας με 2-1 για τον 7ο όμιλο των προκριματικών στο Euro 2024.  Λυτρωτής για τους Μαυροβούνιος ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε για τη Βουλγαρία ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αστόχησε μάλιστα από το σημείο του πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Για την ιστορία το Μαυροβούνιο προηγήθηκε με τον Σάβιτς στο 45′, με την Βουλγαρία να ισοφραίζει με τον Μπορούκοφ στο 79΄.

Την ίδια ώρα η Δανία πέτυχε σπουδαία νίκη στο Ελσίνκι επί της Φινλανδίας με 1-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024. Το ντέρμπι του 8ου ομίλου κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με τον Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 87ο λεπτό και να οδηγεί την εθνική ομάδα της χώρας του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.