ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφία τα πρησμένα του πόδια και προκάλεσε σχόλια στα social media – «Ξυπνά με τρελό πόνο κάθε μέρα»

«Νομίζω ότι πρέπει να βγει από το γήπεδο ξυπόλητος»

Ο Κ.Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφία τα πρησμένα του πόδια και προκάλεσε σχόλια στα social media – «Ξυπνά με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία δείχνει τα πρησμένα του πόδια και προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια στα social media.

Ο Ρονάλντο που έκλεισε πριν από 1,5 μήνα τα 39 του χρόνια έχει δώσει στην καριέρα του περισσότερα από 1200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει στείλει την μπάλα για 879 φορές στα δίχτυα.

Παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο (ανδρών) για 22 χρόνια και έχει αγωνιστεί σε τεράστια κλαμπ όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ. Το 2023 πέτυχε 50 γκολ ενώ και το 2024 έχει ξεκινήσει δυνατά στο σκοράρισμα.

Ο CR 7 που ετοιμάζεται για το Euro 2024 με την Εθνική Πορτογαλίας μπορεί να είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, να είναι ο Νο1 σε ακόλουθους στο Instagram, αλλά όλα αυτά έχουν έρθει με πολύ δουλειά, θυσίες και πόνο.

Οι χρήστες των social media σχολιάζουν με συμπόνια τα πρησμένα πόδια του. Ένας θαυμαστής του έγραψε στο X, επίσημα στο Twitter: «22 χρόνια επαγγελματίας του ποδοσφαίρου κοιτάζει τα πόδια του. Ξυπνά με τρελό πόνο κάθε μέρα σίγουρα».

Ένας άλλος είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να βγει από το γήπεδο ξυπόλητος με τις κάλτσες του στις μπότες του και τις μπότες του στο χέρι».

Μάλιστα πολλοί τα συνέκριναν με τα πόδια του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.