ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ είπε «έριξε άκυρο» στην Αλ Νασρ γιατί θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς έχει μιλήσει ήδη και συμφωνήσει με τον Τσάβι

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ είπε «έριξε άκυρο» στην Αλ Νασρ γιατί θέλει Μπαρτσελόνα

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με τους Σαουδάραβες της Αλ Νασρ.

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς έχει μιλήσει ήδη και συμφωνήσει με τον Τσάβι κι έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα επτά εκατ ευρώ.

Έτσι, αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο Ίντερ για τον 30χρονο μέσο μετά από οκτώ χρόνια, καθώς φόρεσε τη φανέλα των «Νερατζούρι» τον Ιανουάριο του 2015, αρχικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διεθνής Κροάτης έπαιξε 330 παιχνίδια για την Ίντερ, σκοράροντας 31 γκολ. Κατάκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, φτάνοντας στον τελικό του Europa League το 2019-20 και στον τελικό του Champions League φέτος, χάνοντας από Σεβίλη και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.