ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε σε ομάδα με τον όρο να βγει με την Σάρον Στόουν – Έπρεπε απλά να βάλει 7 γκολ

Και ποιος δεν θα υπέγραφε...

Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε σε ομάδα με τον όρο να βγει με την Σάρον Στόουν – Έπρεπε απλά να βάλει 7 γκολ

Ο Βιτόριο Τσέκι Γκόρι πρόεδρος της Φιορεντίνα αποφάσισε να δελεάσει με την Σάρον Στόουν το μεγάλο αστέρι της Μποταφόνγκο Μάρσιο Σάντος.

Ο Σάντος έκανε την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του από πολύ μικρή ηλικία.

Πήρε μεταγραφή για τη Μπορντό και μετά από σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική Βραζιλίας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της σπουδαίας τότε Φιορεντίνα του Κλαούντιο Ρανιέρι και του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Όμως το έργο της Φιορεντίνα δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού τον ήθελαν μεγάλοι σύλλογοι από την Μεγάλη Βρετανία.

Τότε σαν δαιμόνιος Ιταλός, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Ο Σάντος είχε δώσει συνέντευξη πως ήθελε να γνωρίσει την Σάρον Στόουν.

Τότε ο Γκόρι έβαλε όρο στο συμβόλαιο πως αν πετύχει 7 γκολ σε μια σεζόν θα βγει για δείπνο με την πανέμορφη ηθοποιό που είχε κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά με τη θρυλική σκηνή στο Βασικό Ένστικτο.

Αυτός ο όρος φαίνεται πως έκρινε τα πάντα, αφού η Τότεναμ του έδινε πολύ περισσότερα λεφτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως το ραντεβού δεν έγινε ποτέ αφού ο Βραζιλιάνος πέτυχε μόνο 2 γκολ και μετά αποχώρησε από την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.