ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο πρόεδρος της Άιντραχτ κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Η έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε μητέρα συμμαθητή του 13χρονου γιου του Φίσερ

Ο πρόεδρος της Άιντραχτ κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Στη δίνη ενός «κυκλώνα» φαίνεται πως κινδυνεύει να μπει η Άιντραχτ καθώς ο Φίσερ, μαζί με τη σύζυγο του και τον γιο του, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Ο 66χρονος πρόεδρος του συλλόγου και τα μέλη της οικογένειας τους κατηγορούνται για παράνομη αγορά και χρήση κοκαΐνης.

Η έρευνες ξεκίνησαν, μετά από καταγγελία που έκανε μητέρα συμμαθητή του 13χρονου γιου του Φίσερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, η γυναίκα ανέφερε ότι τα δύο παιδιά (βλ. ο γιος της κι ο γιος του Φίσερ) μετέφερε και κατανάλωσε εντός σχολείου μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.