ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Σ.Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση – «Πάγωσε» το κοινό! (βίντεο)

«Έχω ένα τσιπ το οποίο θα δώσει άμεσα σήμα, εκεί που πρέπει» δήλωσε καθησυχάζοντας τον κόσμο

Ο Σ.Αγουέρο υπέστη καρδιακή αρρυθμία σε ζωντανή μετάδοση – «Πάγωσε» το κοινό! (βίντεο)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά και έτσι, «τρόμαξε» όλο τον κόσμο σε μία στιγμή της live μετάδοσης στο κανάλι του στο Twitch.

Κατά τη διάρκεια του live στο Twitch, ο Αγκουέρο σταμάτησε να μιλάει και έπιασε την καρδιά του, “παγώνοντας” όσους τον ακολουθούσαν.

Ο ίδιος έσπευσε να τους καθησυχάσει πάντως στη συνέχεια, αναφέροντας «νομίζω ότι είχα μία μικρή αρρυθμία»

Εξήγησε μάλιστα στη συνέχεια ότι «δεν χρειάζομαι γιατρό. Έχω ένα τσιπ, το οποίο αν δεν πάει κάτι καλά, θα δώσει άμεσα σήμα, εκεί που πρέπει».

Ο Αργεντινός πρώην σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, έχει κάνει σχετική επέμβαση στην καρδιά του, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην καρδιά, γεγονός που τον οδήγησε και σε πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.