ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ζεράρ Πικέ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής – «Μου λείπει πολύ»

Η καριέρα του είναι γεμάτη τρόπαια

Ο Ζεράρ Πικέ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής – «Μου λείπει πολύ»

Ο Ζεράρ Πικέ μπορεί πριν από 14 μήνες να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών, ωστόσο ανακοίνωσε πως επιστρέφει ως προπονητής.

Με ανάρτηση του στα social media ο Ισπανός πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός και επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε πως είναι έτοιμος να ασχοληθεί με την προπονητική.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

«Είναι μία νέα χρονιά και έπειτα από σοβαρή σκέψη, αποφάσισα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Μου λείπει πολύ. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ως παίκτης. Θα είναι με την ιδιότητα του προπονητή. Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας στο τέλος της εβδομάδας», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πικέ.

Μια καριέρα γεμάτη τρόπαια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα 14 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέτρησε 611 συμμετοχές, 53 γκολ, 13 ασίστ και έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, τρία Champions League, ισάριθμα Super Cup Ευρώπης, επτά κύπελλα και έξι Super Cup Ισπανίας. Στην εθνική ομάδα της Ισπανίας συμμετείχε 102 φορές και σήκωσε τόσο το Μουντιάλ του 2010, όσο και το Euro του 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.