ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζει επένδυση εκατομμυρίων στη Λάρισα

Αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλία

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζει επένδυση εκατομμυρίων στη Λάρισα

Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Θεσσαλία αποτελεί το νέο επιχειρηματικό σκαλοπάτι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έχει επενδύσει στο Padel.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει δημιουργήσει το Padel Zenter, που είναι το δικό του δίκτυο από κλαμπ Padel σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας του.

Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα Padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ετοιμάζεται να επενδύσει και στη Λάρισα, ενοικιάζοντας μια τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το “Χίλια – Χίλεια” και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης.

Αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλία. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.