ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο παίκτης της Μόντσα – Τιμωρείται με αποκλεισμό δύο ετών

Ο 35χρονος μέσος της Μόντσα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του είχε υποβληθεί στη La Liga

Π.Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο παίκτης της Μόντσα – Τιμωρείται με αποκλεισμό δύο ετών

Ποινή αποκλεισμού δύο ετών επιβλήθηκε στον Αργεντίνο Πάπου Γκόμες της Μόντσα, ο οποίος βρέθηκε θετικός τον περασμένο Νοέμβριο σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ αγωνιζόταν στη Σεβίλλη.

Ο 35χρονος μέσος της Μόντσα, Πάπου Γκόμες, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του είχε υποβληθεί στη La Liga, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σεβίλλη, λίγο πριν παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό δύο ετών.

Ο Παπού Γκόμες ανέφερε ότι, λίγες μέρες πριν τον έλεγχο, είχε πάρει σιρόπι από ένα από τα παιδιά του μετά από μια νύχτα που πέρασε στο κρεβάτι. Αυτό χωρίς να συμβουλευτεί το σύλλογό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκόμες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη μετά τη νίκη του Europa League στη Βουδαπέστη επέλεξε τη Μόντσα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η ομάδα φέρεται να γνώριζε το τι συνέβη. Απομένει να φανεί εάν αν ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα κάνει έφεση ή αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.