ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Αλλαγές από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις πτέρυγες του Παναθηναϊκού, στο ματς με την Μαρσέιγ, σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε “κατεβάσει” στο παιχνίδι με την Ντνίπρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάσσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μαρσέιγ με βασικούς τους Βαγιαννίδη, Βέρμπιτς και Μαντσίνι, οι οποίοι παίρνουν την θέση των Κώτσιρα, Παλάσιος και Μπερνάρ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Ντνίπρο.

Παναθηναϊκός (Iβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ -Πέρεθ, Βιλένα, Τζούριτσιτς-Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ


Την ίδια στιγμή, ο Μαρθελίνο δεν είχε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα της Μαρσέιγ, επιλέγοντας τους αναμενόμενους ποδοσφαιριστές, αφού επί της ουσίας έχει άπαντες διαθέσιμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ – Κλάους, Μπαλέρντι, Ζιγκό, Λόντι – Κοντογκμπιά, Βερετού – Ουνάχι, Εντιαγέ, Σαρ – Ομπαμεγιάνγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.