ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων για το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις της Παρί με τον Λιονέλ Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων για το ταξίδι στη Σαουδική Αραβία

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν στο πειθαρχικό παράπτωμα του Λιονέλ Μέσι, καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να τιμωρήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ με δύο εβδομάδες αποκλεισμού, λόγω του ταξιδιού του στη Σαουδική Αραβία χωρίς να εξασφαλίσει σχετική άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας τιμώρησε τον 35χρονο σούπερ σταρ και θα τον αφήσει εκτός ομάδες για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Σε αυτό το διάστημα δεν θα προπονείται με τους συμπαίκτες του, δεν θα αγωνιστεί και δεν θα πληρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς ο Μέσι δεν θα πάρει μέρος στα ερχόμενα ματς με Τρουά (7/5, εκτός) και Αζαξιό (13/5, εντός).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.