ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρτιζάν: Οπαδοί ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες για…παραδειγματισμό (βίντεο)

Ο αποκλεισμός από το Europa League από την ΑΕΚ Λάρνακας έκανε ακόμη πιο τεταμένο το κλίμα

Παρτιζάν: Οπαδοί ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες για…παραδειγματισμό (βίντεο)

Η Παρτιζάν αποκλείστηκε από το Europa League καθώς δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας και έτσι μετά την ισοπαλία με 2-2 στη Σερβία αποχαιρέτησε τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Ο εκενευρισμός των οπαδών με την διοίκηση και τους παίκτες έφερε ένα…σπάνια σκηνικό.

Οι Σέρβοι οπαδοί κατά γενική ομολογία δεν είναι και οι…πιο ήρεμοι του κόσμου. Ουσιαστικά «ξεφτίλισαν» τους παίκτες τους καναγκάζοντας τους να βγάλουν τις φανέλες τους.

Συγκεκριμένα, με το τελευταίο σφύριγμα η ατμόσφαιρα στις κερκίδες, η οποία ήταν ήδη τεταμένη, ξέφυγε τελείως όταν σφραγίστηκε ο αποκλεισμός.

Μάλιστα τα πράγματα πήραν άγρια τροπή καθώς όταν οι παίκτες της ομάδας πλησίασαν τις εξέδρες για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, τους ζητήθηκε να φωνάξουν συνθήματα κατά της διοίκησης κάτι το οποίο δεν δέχτηκαν να κάνουν.

Τότε οι εξαγριωμένοι οπαδοί άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν ενώ στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.