ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Premier League: Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-1 από την Φούλαμ

Έχασαν ξανά οι κανονιέρηδες

Premier League: Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-1 από την Φούλαμ

Το 2023 δεν έκλεισε καθόλου καλά για την Άρσεναλ.

Οι Κανονιέρηδες δεν μπόρεσαν να ανακάμψουν μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ και… παραδόθηκαν και στη Φούλαμ, η οποία τους υπέταξε 2-1 με ανατροπή και σήμανε συναγερμό αναφορικά με τις ελπίδες τίτλου, πετώντας τους στην 4 θέση της Premier League.

Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Αρτέτα, που φρόντισε να στείλει τους φίλους της για ρεβεγιόν γεμάτους απογοήτευση, αφού προβλημάτισε και έχασε την ευκαιρία να αλλάξει χρόνο στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα το παιχνίδι. Μόλις στο 4’, ανέπτυξαν ταχύτητα την επίθεσή τους, ο Μαρτινέλι πλάσαρε από την περιοχή με τον Λένο να του λέει «όχι» αλλά τον Σάκα να κάνει το 1-0 σε κενή εστία στην επαναφορά. Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ανάλογη.

Η Φούλαμ ισορρόπησε γρήγορα και έβαλε δύσκολα στους Κανονιέρηδες που δεν μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Η ομάδα του Σίλβα προειδοποίησε με τον Χιμένες στο 14’ αλλά και με το πλασέ του Γουίλιαν που πέρασε λίγο άουτ στο 19’. Και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση.

Η Φούλαμ ξεχύθηκε στην κόντρα, ο Κέρνεϊ σέντραρε με φάλτσο από τα αριστερά και ο Χιμένες ανενόχλητος έκανε το 1-1.

Ακόμα κι έτσι πάντως, η Άρσεναλ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αφού στο 42’ το συρτό τελείωμα του Μαρτινέλι μετά από στρώσιμο του Όντεγκααρντ… έγλειψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Παρά το πιο ζωηρό ξεκίνημα της Άρσεναλ στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση και η εικόνα της δεν άλλαξε επί της ουσίας σε κανένα σημείο το ματς.

Τα πράγματα δε, έγιναν ακόμη χειρότερα όταν στο 60’ ο Ντεκόρντοβα Ριντ εκμεταλλεύτηκε την… αναμπουμπούλα στην περιοχή των Κανονιέρηδων μετά από κόρνερ και σκόραρε από κοντά για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Αρτέτα δεν κατάφερε να αντιδράσει και να δείξει… σημάδια ζωής (με εξαίρεση μια καλή στιγμή του Σάκα στο 63’) και απλά συμβιβάστηκε με την ήττα που όσο η βροχή δυνάμωνε και ο χρόνος κυλούσε έδειχνε αναπόφευκτη.

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο της Μπόρνμουθ και μείωσε σε ένα βαθμό την απόσταση που τη χωρίζει από την πρώτη τετράδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι φίλοι των «σπερς» είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Ούγκο Γιορίς, ο οποίος μετά από 11,5 χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο αποχωρεί, με προορισμό το Λος Αντζελες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.