ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 4-1 της Άρσεναλ και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο -2 από την Άρσεναλ αλλά έχει δύο ματς λιγότερα

Premier League: Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 4-1 της Άρσεναλ και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν επιβλητική στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ και το φινάλε την βρήκε να θριαμβεύει με 4-1, για να μειώσει στους δύο πόντους τη διαφορά από τους Λονδρέζους έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε από τα πρώτα λεπτά, για να επιβραβευτεί στο 7ο λεπτό όταν και άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή της στο παιχνίδι.

Οι πολίτες μετέφεραν ταχύτατα τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, με τον Χάλαντ να τροφοδοτεί τον Ντε Μπρόινε και εκείνον να κάνει υπέροχη κάθετη κίνηση, αποφεύγοντας τον Μαγκαλάες και νικώντας τον Ράμσντεϊλ με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής (1-0).

Το γκολ αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους που με ασφυκτικό πρέσινγκ στη συνέχεια δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους όχι απλά να απειλήσουν αλλά να… πλησιάσουν την περιοχή του Έντερσον ενώ μετά το 20λεπτο οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισαν να φτιάχνουν και φάσεις για γκολ.

Ο Χάλαντ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσει τα 48 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσειςε και τα 33 στην Premier League, όμως ο Ράμσντεϊλ πραγματοποίησε ισάριθμες σπουδαίες αποκρούσεις σε κοντινά πλασέ του Νορβηγού, στο 28ο και στο 32ο λεπτό, με την Άρσεναλ να δηλώνει παρούσα για πρώτη φορά στην επίθεση στο 35′, με το σουτ του Παρτέι από το ημικύκλιο να είναι άστοχο.

Ακολούθησαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για τους ασυγκράτητους γηπεδούχους, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χάλαντ (στο 36′ το πλασέ του εκτός περιοχής έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι ενώ στο 41’ο κίπερ της Άρσεναλ απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του), για να απονεμηθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το δεύτερο γκολ των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Στόουνς νίκησε με εντυπωσιακή κεφαλιά τον Ράμσντεϊλ, με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά ως οφσάιντ αλλά το VAR να παρεμβαίνει και να το μετράει, για να φέρει σε ακόμα πιο άνετη θέση την Μάντσεστερ Σίτι και σε ακόμα πιο άβολη την Άρσεναλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.