ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: Η Τότεναμ «λύγισε» τη Μάντσεστερ Σίτι και… βοήθησε την Άρσεναλ (1-0)

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε τον θρυλικό Τζίμι Γκριβς και βρίσκεται, πλέον, στην κορυφή των σκόρερ της Τότεναμ με 267 γκολ

Premier League: Η Τότεναμ «λύγισε» τη Μάντσεστερ Σίτι και… βοήθησε την Άρσεναλ (1-0)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την πρωτοπόρο, Άρσεναλ, αλλά η Τότεναμ δεν της έκανε το… χατήρι. Το ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν ήταν αυτό που «πλήγωσε» την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα (1-0).

Η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας της Μάντσεστερ Σίτι, σε ματς για την 22η αγωνιστική στην Premier League. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε σταθερή τη διαφορά των “πολιτών” από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ (στο -5), μετά τη δεύτερη ήττα των “κανονιέρηδων” στο πρωτάθλημα (1-0 από την Έβερτον).

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 15′ και πέτυχε κάτι ιστορικό για την Τότεναμ. Ο Άγγλος επιθετικός ξεπέρασε τον θρυλικό Τζίμι Γκριβς και βρίσκεται, πλέον, στην κορυφή των σκόρερ των “σπερς” έχοντας πετύχει 267 γκολ (με 415 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις)!

Η Τότεναμ έφτασε έτσι τους 45 βαθμούς, παίζοντας στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρομέρο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.