ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League: Λίβερπουλ και Τσέλσι επικράτησαν των αντιπάλων τους με σπουδαίες νίκες

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε δύο γκολ για να πάρει τη νίκη ενώ η Τσέλσι άντεξε με 10 παίκτες

Premier League: Λίβερπουλ και Τσέλσι επικράτησαν των αντιπάλων τους με σπουδαίες νίκες

Σπουδαίες νίκες για την Λίβερπουλ και την Τσέλσι κόντρα στη Φούλαμ και την Μπράιτον, αντίστοιχα, σε δύο απίθανα ματς.

Στο Άνφιλντ, έγινε ματς «ροντέο», με τη Λίβερπουλ να προηγείται δύο φορές στο ματς, αλλά τη Φούλαμ να φθάνει στην ανατροπή με γκολ του Ριντ στο 80′.

Η ομάδα του Κλοπ όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και με Εντό και Άρνολντ έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε 8 λεπτά.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε μάλιστα την ασίστ για το νικητήριο γκολ των «κόκκινων» στην Premier League.

Σπουδαία νίκη πήρε η Τσέλσι επί της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον, αφού πήρε από νωρίς το προβάδισμα και άντεξε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γκάλαχερ στο 45′ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έντσο Φερνάντες με πέναλτι έκανε το 3-1 και οι «γλάροι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 με τον Πέδρο στις καθυστερήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.