ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Premier League: Πρωταθλήτρια η Σίτι – Νίκησε και την Τσέλσι στη φιέστα

Την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου τίτλου στην Αγγλία πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι

Premier League: Πρωταθλήτρια η Σίτι – Νίκησε και την Τσέλσι στη φιέστα

Οι «πολίτες» είχαν εξασφαλίσει την κούπα της Premier League χωρίς να αγωνιστούν, μια και το Σάββατο (20/05) η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ, «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία και παράλληλα, έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής (21/05) κόντρα στην Τσέλσι τους παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τη Σίτι να πάρει μία ακόμα νίκη, την 11η σερί στο πρωτάθλημα, με το τέρμα του Άλβαρες στο 12ο λεπτό.

Μάλιστα, ο άσος της Σίτι σκόραρε εκ νέου στο 71’ όμως, το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά καθώς νωρίτερα ο Μαχρές είχε βρει την μπάλα με το χέρι. Έτσι, οι «πολίτες» έφτασαν στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League και πέμπτη στα τελευταία έξι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.