ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρεσβευτής του Κατάρ στο Μουντιάλ 2022: «Η ομοφυλοφιλία είναι ζημιά στο μυαλό»

Τόνισε ότι τα μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν «κάτι που δεν είναι καλό».

Πρεσβευτής του Κατάρ στο Μουντιάλ 2022: «Η ομοφυλοφιλία είναι ζημιά στο μυαλό»

Ο πρεσβευτής του Κατάρ στο Μουντιάλ 2022 και πρώην ποδοσφαιριστής, Καλίντ Σαλμάν ρωτήθηκε για τους ομοφυλόφιλους και κατά πόσο αυτοί θα μπορέσουν να παρευρεθούν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Ο Σαλμάν ανέφερε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στον μουσουλμανικό νόμο γιατί είναι “ζημιά στο μυαλό”, ενώ τόνισε ότι τα μικρά παιδιά μπορούν να μάθουν “κάτι που δεν είναι καλό”.

“Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όλοι που θα έρθουν εδώ πρέπει να αποδεχτούν τους κανόνες μας. Η ομοφυλοφιλία είναι haram, το οποίο σημαίνει ότι είναι απαγορευμένη στον μουσουλμανικό νόμο. Δεν είμαι αυστηρός μουσουλμάνος, αλλά ξέρετε τι πάει να πει «haram». Γιατί είναι ζημιά στο μυαλό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τα μικρά παιδιά καθώς μπορεί να μάθουν: “κάτι που δεν είναι καλό“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.