ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Προκριματικά Euro 2024: Διακόπηκε ο αγώνας Βέλγιο – Σουηδία μετά τους πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες

Από την επίθεση δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε

Προκριματικά Euro 2024: Διακόπηκε ο αγώνας Βέλγιο – Σουηδία μετά τους πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες

Η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στην «Πλας Σενκτελέτ» στις Βρυξέλλες, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2024, με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η επίθεση έγινε πέντε λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όπως μεταδίδει ο διεθνής Τύπος, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει κανονικά.

Κανονικά ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1, αλλά κάπου εκεί η ηρεμία χάθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες της Σουηδίας, όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, ενημερώθηκαν για όσα έγιναν πριν την έναρξη και τους δύο νεκρούς με αποτέλεσμα να παραμένουν στα αποδυτήρια και να μην επιθυμούν να βγουν για να αγωνιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες ενώ Σουηδοί οπαδοί που ήταν στις εξέδρες αποχώρησαν λόγω φόβου για την ασφάλειά τους, την ίδια ώρα που από τα μεγάφωνα τούς καλούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.