ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκριματικά Euro 2024: Εύκολη νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία (2-0)

Δυο μαγικές ενέργειες του Μπουκάγιο Σάκα σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο «λύγισαν» την Ουκρανία

Προκριματικά Euro 2024: Εύκολη νίκη της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία (2-0)

Με γκολ των Κέιν και Σάκα, η Αγγλία επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας και διπλασίασε τις νίκες της στον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Η Αγγλία μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και το “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο, με τον Κέιν να ανοίγει το σκορ, στο ματς που βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τα “τρία λιοντάρια” και τον Σάκα να “σφραγίζει” τη νίκη της ομάδας του με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Πιο δύσκολα, αλλά με το ίδιο σκορ νίκησε και η Σλοβενία το Σαν Μαρίνο. Με βασικούς τους Τσέριν και Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού, οι Σλοβένοι χρειάστηκαν ένα γκολ του Σέσκο στο δεύτερο ημίχρονο για να κόψουν το… γόρδιο δεσμό και επικράτησαν τελικά με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Ντι Μάιο στη συνέχεια.

Τα αποτελέσματα στα προκριματικά του Euro 2024
3ος Όμιλος

Αγγλία-Ουκρανία 2-0
(37΄ Κέιν, 40΄ Σάκα)

Μάλτα-Ιταλία 21:45
Ρεπό: Σκόπια

8ος Όμιλος

Καζακστάν-Δανία 3-2
(73΄πεν. Ζαϊνούντινοφ, 86΄ Ταγκιμπέργκεν, 89΄ Αϊμπέτοφ – 21΄, 36΄ Χέιλουντ)

Σλοβενία-Σαν Μαρίνο 2-0
(57΄ Σέσκο, 60΄αυτ. Ντι Μάιο)

Β. Ιρλανδία-Φινλανδία 21:45

10ος Όμιλος

Λιχτενστάιν-Ισλανδία 0-7
(3΄ Όλαφσον, 38΄ Χάραλντσον, 48΄,68΄,73΄πεν. Γκούναρσον, 85΄ Γκούντγιονσεν, 87΄ Έλερτσον)

Σλοβακία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 21:45
Λουξεμβούργο-Πορτογαλία 21:45

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.