ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προκριματικά Euro 2024: Το Καζακστάν κέρδισε με ανατροπή 3-2 τη Δανία

Το Καζακστάν μέσα σε 17 λεπτά στο φινάλε πέτυχε τρία γκολ και πήρε το πρώτο του τρίποντο (3-2) στον 8ο όμιλο!

Προκριματικά Euro 2024: Το Καζακστάν κέρδισε με ανατροπή 3-2 τη Δανία

Μεγάλη έκπληξη σήμερα στα προκριματικά του Euro 2024, με το Καζακστάν να παίρνει σπουδαία νίκη.

Ο Ράσμους Χέιλουντ συνέχισε και σήμερα στην Αστάνα Αρένα αυτό που ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες στην Κοπεγχάγη, μόνο που αυτή την φορά η Δανία όχι μόνο δεν έφυγε νικήτρια από το γήπεδο, παρότι προηγήθηκε με 2-0, αλλά έπεσε «θύμα» μίας τεράστιας ανατροπής από το Καζακστάν, που μέσα σε 17 λεπτά στο φινάλε πέτυχε τρία γκολ και πήρε το πρώτο του τρίποντο (3-2) στον 8ο όμιλο!

Στις 23/03, με το πρώτο χατ τρικ των προκριματικών του EURO 2024, ο 20χρονος φορ της Αταλάντα είχε οδηγήσει τους «Βίκινγκ» στο να μπουν με το… δεξί στη διοργάνωση (3-1 την Φινλανδία).

Σήμερα, στο εναρκτήριο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων (8ος), εκτός έδρας με το Καζακστάν, ο Χέιλουντ ήταν και πάλι «καυτός» και με δύο γκολ στο α΄ μέρος φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι και το 2Χ2 των Σκανδιναβών ήταν «προ των πυλών».

Η Δανία, όμως, υποτίμησε τον αντίπαλό της, που δεν το έβαλε κάτω κι από το 73΄ έως το 89΄ σκόραρε τρεις φορές φτάνοντας στην μεγαλύτερη έως τώρα ανατροπή των προκριματικών και στο εντυπωσιακό 3-2!

Ο 20χρονος επιθετικός της Αταλάντα, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Στουρμ Γκρατς, με 7 γκολ στη Serie A κι ένα στο Coppa Italia, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και με 5 γκολ μέχρι τώρα στις 2 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών οδηγεί την… κούρσα των σκόρερ. Μόνο που σήμερα τα τέρματα που σημείωσε δεν αρκούσαν στην Εθνική ομάδα της χώρας του… ούτε για την ισοπαλία!

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Καζακστάν, Αμπάτ Αϊμπέτοφ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄+6.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.