ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ: «Είναι παθιασμένος με το πόκερ – Έχει δικαίωμα να παίζει»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ύψωσε «ασπίδα προστασίας» προς τον Νεϊμάρ

Προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν για Νεϊμάρ: «Είναι παθιασμένος με το πόκερ – Έχει δικαίωμα να παίζει»

Ο Νεϊμάρ καταφέρνει με κάποιον τρόπο να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Είτε αφορά καθαρά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όπως η απόδοσή του στο γήπεδο και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, είτε έχει να κάνει με τις δραστηριότητές του εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media τα τελευταία 24ωρα και δείχνουν τον Βραζιλιάνο σταρ να παίζει πόκερ λίγες ώρες μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Champions League προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό και προσπάθησε να προστατέψει τον παίκτη του, τονίζοντας πως είναι ελεύθερος να παίζει όταν δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα.

Μίλησα με τον Νεϊμάρ, του είπα αυτό που σκέφτηκα. Ο Νεϊμάρ έχει το δικαίωμα την ημέρα της χαλάρωσης και της ξεκούρασης να παίζει. Είναι παθιασμένος με το πόκερ κι έχει δικαίωμα να παίζει πόκερ. Και μετά του είπα τι σκέφτηκα για αυτή τη φωτογραφία (σε ένα φαστφουντάδικο) που κυκλοφόρησε. Αλλά αυτό είναι κάτι ανάμεσα σε εκείνον κι εμένα.

Έχω την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ της δήλωσης του Κιλιάν και της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε“, ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.