ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωτοφανές περιστατικό στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε επειδή… ξαλάφρωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Την κόκκινη κάρτα είδε ο... ασυγκράτητος 21χρονος Λεονέλ Οβεχέρο

Πρωτοφανές περιστατικό στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε επειδή… ξαλάφρωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Αρτζεντίνο ντε Μέρλο και την Σακατσίπας για την Γ΄ κατηγορία Αργεντινής καθώς ο 21χρονος Λεονέλ Οβεχέρο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή επειδή δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε… ουρήσει στο γήπεδο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω τραυματισμού ενός ποδοσφαιριστή.

Ξαφνικά θεατές και σχολιαστές είδαν τον διαιτητή του αγώνα να αποβάλει τον 21χρονο Οβεχέρο χωρίς να μπορεί να καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος.

Την απάντηση έδωσε η δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου η οποία είπε σε ζωντανή μετάδοση ότι «κατέβασε το σορτσάκι του και ούρησε στο γήπεδο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν οι δημοσιογράφοι που έκαναν τη μετάδοση ξαναρώτησαν αν αυτό που είχαν μόλις ακούσει ήταν αληθινό η συνάδελφός τους το επιβεβαίωσε: «Σας ορκίζομαι αυτό μου είπε ο τέταρτος διαιτητής». «Απίστευτο, δεν μπορούσε να κρατηθεί;» σχολίασε τότε ο ένας από τους δημοσιογράφους που μετέδιδαν τον αγώνα ο οποίος, για την ιστορία, έληξε 0-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.