ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: «Γκέλα» για τους Μαδριλένους – Στο -1 από τη Μπαρτσελόνα

Απώλεια που κοστίζει για τη «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: «Γκέλα» για τους Μαδριλένους – Στο -1 από τη Μπαρτσελόνα

Η Χιρόνα σταμάτησε τη Ρεάλ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και το 1-1 βάζει φωτιά στη La Liga μετά από 12 αγωνιστικές.

Ύστερα από την πρώτη ήττα στη σεζόν, από τη Λειψία στο Champions League, η Ρεάλ υπέστη την πρώτη μεγάλη γκέλα και στη La Liga

Η ισοπαλία με τη φετινή Οσασούνα δεν ήταν απίθανο αποτέλεσμα, το 1-1 με τη Χιρόνα όμως ήταν αναπάντεχο, από τη στιγμή που οι Καταλανοί βρίσκονταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας πριν από τη 12η αγωνιστική.

Το αποτέλεσμα μόνο άδικο δεν ήταν, αφού οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και έχασαν καλύτερες ευκαιρίες. Στο 1ο ημίχρονο είχαν δοκάρι και όποτε χρειάστηκε ο Πάουλο Γκατσανίγκα αποσόβησε το γκολ των “μερένγκες”.

Αυτό συνέβη κυρίως στο 2ο μέρος, όταν η είσοδος του Μάρκο Ασένσιο έκανε ακόμα πιο επιθετική τη Ρεάλ, η οποία είχε κι αυτή δοκάρι. Η Χιρόνα συνέχισε να χάνει κι αυτή ευκαιρίες, μέχρι το 70ό λεπτό, όταν με προβολή ο Βινίσιους έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Όλοι περίμεναν κατηφόρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Χιρόνα πίστεψε στον εαυτό της και ο… VAR στο χέρι του Ασένσιο στο 80ό λεπτό, καλώντας το διαιτητή να δει τη φάση στο VIDEO. Το πέναλτι καταλογίστηκε και ο Κριστιάν Στουάνι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αντσελότι έριξε στη μάχη τους Έντερ Μιλιτάο και Μαριάνο Ντίαθ και στο 89′ η μπάλα βρέθηκε ξανά στα δίχτυα της Χιρόνα, έπειτα από τριπλή μονομαχία του Ροντρίγκο με τον Γκατσανίγκα. Η φάση ελέγχθηκε για επιθετικό φάουλ, αφού ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε μπλοκάρει και εν τέλει το γκολ δεν μέτρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποβολή του εκνευρισμένου Τόνι Κρόος λίγο αργότερα “ψαλίδισε” τις ελπίδες για τη νίκη, παρότι ο διαιτητής κράτησε 9 λεπτά καθυστερήσεων, με τη Ρεάλ να “πετάει” δύο βαθμούς και πλέον να προηγείται με ισχνή απόσταση της Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.