ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Serie A: Ιστορική «σφαλιάρα» της Μόντσα στη Γιουβέντους – Επικράτησε με 1-0

Ιστορική νίκη για την ομάδα των Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι

Serie A: Ιστορική «σφαλιάρα» της Μόντσα στη Γιουβέντους – Επικράτησε με 1-0

Η νεοφώτιστη στην Serie A, ομάδα που συνιστά δημιούργημα των Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι, εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γιουβέντους από την αρχή της σεζόν και την τιμώρησε παραδειγματικά, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 και πανηγυρίζοντας το παρθενικό τρίποντο στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το χρυσό γκολ των γηπεδούχων είχε την υπογραφή του Γκιτκιάερ στο 74ο λεπτό που ήταν μία από τις αλλαγές του Ραφαέλε Παλαντίνο (ντεμπούτο στον πάγκο της, διαδέχτηκε τον απολυθέντα Στρόπα πριν λίγα 24ωρα), με την Γιουβέντους από την πλευρά της να πληρώνει το γεγονός πως έπαιζε από το 41′ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντι Μαρία με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.