ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για πάνω από 100 οικονομικές παραβάσεις

Πιθανή η αποβολή από την Premier League

Σκάνδαλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για πάνω από 100 οικονομικές παραβάσεις

Σε σοβαρό κίνδυνο ακόμη και για “βαριά” τιμωρία από την Premier League, βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την είδηση ότι παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη επιτροπή για φερόμενες παραβιάσεις των κανόνων χρηματοδότησης της λίγκας.

Οι παραβιάσεις της Μάντσεστερ Σίτι αφορούν από τη σεζόν 2009-10 έως την περίοδο 2017-18, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ενημέρωση, η ίδια η Premier League.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει παραβιάσει τους κανόνες σχετικά με την παροχή ακριβών οικονομικών πληροφοριών και κατηγορείται επίσης, για μη συμμόρφωση με τους κανόνες της Premier League που απαιτούν από τους συλλόγους να ακολουθούν τους κανονισμούς της UEFA για το οικονομικό Fair Play.

«Τα μέλη της επιτροπής θα διοριστούν από τον ανεξάρτητο Πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής της Premier League. Οι διαδικασίες ενώπιον της επιτροπής θα είναι εμπιστευτικές και θα ακουστούν ιδιωτικά. Η Premier League δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτό το θέμα μέχρι νεοτέρας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.