ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγκινητική πρόκριση της πληγωμένης Συρίας στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ασίας

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες επειδή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δεν δίστασαν να κάνουν θυσίες»

Συγκινητική πρόκριση της πληγωμένης Συρίας στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ασίας

Η Εθνική Συρίας κατάφερε να γράψει ιστορία αφού για πρώτη φορά προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Ασίας.

Η Συρία με γκολ του Κριμπίν στο 76′ κέρδισε 1-0 την Ινδία και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ασίας.

Μετά τον αγώνα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που έχει περάσει από τον Άρη, και είναι πλέον προπονητής της Συρίας εξήγησε σε Σύρο δημοσιογράφο πως η ομάδα έφτασε στην πρόκριση:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες επειδή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δεν δίστασαν να κάνουν θυσίες. Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα σκοπό. Να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.

Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στη διοργάνωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων ο μεταφραστής του Κούπερ και ο Σύρος δημοσιογράφος ξέσπασαν σε κλάματα από την συγκίνηση και αγκαλιάστηκαν στον… αέρα. Ο Αργεντινός προπονητής έμεινε ατάραχος να κοιτάζει τη σκηνή και εν συνεχεία αποχώρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.