ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Ροντρίγκεζ: Μαγνήτισε τα βλέμματα δίπλα στον Κ.Ρονάλντο στα βραβεία Globe Soccer (φώτο-βίντεο)

Η Ροντρίγκεζ εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της

Τ.Ροντρίγκεζ: Μαγνήτισε τα βλέμματα δίπλα στον Κ.Ρονάλντο στα βραβεία Globe Soccer (φώτο-βίντεο)

«Σάρωσε» ξανά τα βραβεία για τις επιδόσεις του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν αυτή που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα για ακόμα μία φορά.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, που «κέρδισε» τα φώτα και από τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα βραβεία Globe Soccer.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη Σαουδική Αραβία, αλλά και ο πρώτος σκόρερ σε παγκόσμιο επίπεδο, για το 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει πλέον και τη δική της σειρά, με το όνομά της στο Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.