ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τελικός Conference League: Οι “θρύλοι” του Ολυμπιακού στην OPAP Arena – Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο

Οι αστέρες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έλαβαν θερμή υποδοχή

Τελικός Conference League: Οι “θρύλοι” του Ολυμπιακού στην OPAP Arena – Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «OPAP Arena».

Επομένως, οι θρύλοι της ομάδας θα είναι παρόντες στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του Ολυμπιακού. Στην «OPAP Arena» θα βρεθούν πολλές διακεκριμένες προσωπικότητες που έχουν σημαδέψει την «ερυθρόλευκη» αθλητική παράδοση.

Μεταξύ των θεατών είναι ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του μέχρι την τρίτη θέση της φετινής Euroleague.

Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορούσε να πει «όχι» σε φωτογραφίες με τους φιλάθλους της ομάδας.

Έντονο είναι το μπασκετικό «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες του τελικού του Conference League, αφού εκεί βρίσκονται ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Μπόγρης.

Ακόμα, το «παρών» στον τελικό του Conference League δίνουν ο Ρομπέρτο, ο Βαλμπουενά και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδο, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας.

Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Φυσικά, από τον μεγάλο τελικό του Conference League δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας κατά την είσοδό του στην «OPAP Arena».

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού, της ομάδας που είναι συνυφασμένη με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Εδώ με τον Θ. Θεοδωρίδη:

Ο Μάρκο Σίλβα:

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα Ρόκο Κομίσο:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκης:

Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του Ολυμπιακού, στην «OPAP Arena» εθεάθη και ο τράπερ, Snik:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.