ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τερματοφύλακας στην Βραζιλία συνελήφθη εν ώρα αγώνα για εμπόριο ναρκωτικών – Βίντεο ντοκουμέντο 

Ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία για διάφορα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές

Τερματοφύλακας στην Βραζιλία συνελήφθη εν ώρα αγώνα για εμπόριο ναρκωτικών – Βίντεο ντοκουμέντο 

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται το βίντεο το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που ένας τερματοφύλακας συλλαμβάνεται εν ώρα αγώνα για εμπόριο ναρκωτικών στη Βραζιλία. 

Αναλυτικότερα, την πόλη Μουτούμ, 380 χλμ. από το Μπέλο Οριζόντε, διεξαγόταν ο αγώνας της τοπικής ομάδας με την Ντουραντέ για το Copa do Café.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, άντρες της στρατιωτικής αστυνομίας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τον 24χρονο τερματοφύλακα και να τον απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο με χειροπέδες.

Ο 24χρονος φέρεται να είναι πολύ επικίνδυνος έμπορος ναρκωτικών, μέλος μιας σπείρας δολοφόνων από τη Βιτόρια. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τη σύλληψη είχε οργανωθεί μια απόπειρα δολοφονίας. Όπως ανακοινώθηκε από τη στρατιωτική αστυνομία, ο εν λόγω άνδρας ήταν ήδη γνωστός στην αστυνομία για διάφορα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον τερματοφύλακα είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.