ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μήνυμα στήριξης της ΑΕΚ στον Ο.Νταντσένκο που υπέστη ανακοπή: «Όλεγκ, είμαστε όλοι στο πλευρό σου» (φωτό)

Η ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον Όλεγκ Νταντσένκο ο οποίος υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση με τη Ζόρια

Το μήνυμα στήριξης της ΑΕΚ στον Ο.Νταντσένκο που υπέστη ανακοπή: «Όλεγκ, είμαστε όλοι στο πλευρό σου» (φωτό)

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή της Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος υπέστη ανακοπή στην προπόνηση της Ζόρια, με την οποία αγωνίζεται ως δανεικός.

«Όλεγκ, είμαστε όλοι στο πλευρό σου…», διαβεβαίωσε η Ένωση τον 28χρονο δεξιό μπακ που δίνει μάχη στην εντατική.

Σοκαρισμένος ο χώρος του ποδοσφαίρου με Νταντσένκο

Ο 28χρονος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην Τουρκία.

Διακομίσθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, βρίσκεται στην εντατική και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ελάχιστα είναι τα νέα που έχουν γίνει γνωστά, με την ευχή όλων ο Νταντσένκο να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, η πρώην ομάδα του, Σαχτάρ Ντόνεστκ, ανήρτησε tweet, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

«Ευχόμαστε στον Όλεγκ Νταντσένκο ταχεία ανάρρωση. Πρώην παίκτης της Σαχτάρ, “βίωσε εμπειρία κλινικού θανάτου” στο προπονητικό κέντρο στην Τουρκία. Μείνε δυνατός, είμαστε μαζί σου», ανέφερε.

Είχε χάσει τη γυναίκα του σε τροχαίο

Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός αμυντικός είχε βιώσει μια τραγωδία στις 14 Ιανουαρίου 2022, την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο, η οποία οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας.

Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.