ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο του Ε.Χάαλαντ με τη Nike – 24 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο (φωτό)

Η Νike κέρδισε την μάχη με την Adidas και την Puma και έκανε ξανά δικό της τον κορυφαίο σκόρερ της Premier League

Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο του Ε.Χάαλαντ με τη Nike – 24 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο (φωτό)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το νέο μεγάλο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών, Nike, έσπευσε να τον “δέσει” με νέο συμβόλαιο, για τα επόμενα χρόνια.

Η Nike “νίκησε” Adidas και Puma στη “μάχη” για την υπογραφή του Χάλααντ, προσφέροντάς του ένα “μυθικό” ποσό, με τις ετήσιες αποδοχές του να φθάνουν τα 23 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ως εκ τούτου, ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, ως αποκλειστικό χορηγό αθλητικής ένδυσης, ενώ θα δημιουργήσει και νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι με το όνομά του.

Η Nike εξασφάλισε έτσι και το δεύτερο πιο “καυτό” όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αφού έχει εμπορική συμφωνία και με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.