ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσάβι για απόσυρση Ζ.Πικέ: «Ήταν τρομερά δύσκολο αλλά έπρεπε να πάρω αποφάσεις»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε για το φινάλε της καριέρας του Ζεράρ Πικέ στους «μπλαουγκράνα»

Τσάβι για απόσυρση Ζ.Πικέ: «Ήταν τρομερά δύσκολο αλλά έπρεπε να πάρω αποφάσεις»

Κεντρικό θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου του Τσάβι για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία ήταν φυσικά η απόφαση του Ζεράρ Πικέ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Καταλανός αμυντικός θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του το Σάββατο (22:00) στο Καμπ Νου και ο Τσάβι κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του παίκτη και παλιού του συμπαίκτη στη Μπαρτσελόνα και την εθνική Ισπανίας.

Ο νεαρός τεχνικός παραδέχτηκε πως με τον τρόπο του τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση και την χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι για τον Πικέ

«Κάποια γεγονότα με έκαναν να αποφασίσω να τον αφήσω. Είχε συμβόλαιο και η απόφαση να το αφήσει είναι μια κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του. Είναι ένας θρύλος του συλλόγου και του αξίζει αναγνωρίζεται έτσι.

Είχαμε μια συζήτηση το καλοκαίρι και του είπα τις προθέσεις μου. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Ήταν συμπαίκτης μου. Έχει συμβεί σε όλους μας, όταν έρχεται ένας χρόνος που δεν νιώθεις τόσο χρήσιμος, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς.

Σίγουρα είχα σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην απόφασή του, αλλά για το καλό του συλλόγου. Αναζητώ το καλό του συλλόγου, αλλά πρέπει να πάρω αποφάσεις, δεν είναι εύκολο, μερικές φορές είναι δυσάρεστο. Πρέπει να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο. Μερικές φορές αυτή η δουλειά είναι δυσάρεστη, παίρνοντας ορισμένες αποφάσεις με συμπαίκτες όπως ο Πικέ ή ο Άλβες. Αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψω τη συνομιλία που είχαμε, ήταν ιδιωτική,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι λυπηρό να βλέπεις παίκτες, συναδέλφους ή φίλους να αποχαιρετούν, αλλά έτσι είναι η ζωή, συμβαίνει σε όλους μας. Δεν ξέρω αν ήμουν δίκαιος ή όχι, αλλά ήμουν ειλικρινής. Αυτές είναι οι συνθήκες και πολλές φορές δεν επιλέγουμε το τέλος. Έτσι έγιναν τα πράγματα και αυτό αποφάσισε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.