ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

UEFA: Επικύρωσε την απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «OPAP Arena»

Ο τελικός θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο

UEFA: Επικύρωσε την απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «OPAP Arena»

Οριστικοποιήθηκε η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξήχθη τον περασμένο Αύγουστο στο «Γ. Καραϊσκάκης», η χώρα μας θα φιλοξενήσει ένα ακόμα «μεγάλο» ματς που δίνει ευρωπαϊκό τίτλο.

Η «OPAP Arena» είναι οριστικά η έδρα του φετινού τελικού του Conference League, που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επικύρωσε την απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ και σύντομα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η απόφαση οριστικοποιήθηκε μετά από κάποια test events που έγιναν τους προηγούμενους μήνες, σε μια μακρά και όχι εύκολη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφέρουμε ότι υπήρξε μόνιμη παρουσία της UEFA στην Αθήνα και στο γήπεδο της ΑΕΚ εδώ και μήνες. Με τις επισκέψεις να συνεχίζονται αλλά να γίνονται και εντονότερες το επόμενο διάστημα, ενόψει πλέον και της διεξαγωγής του τελικού σε μερικούς μήνες από τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.