ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

UEFA: Η ΑΕΚ κράτησε την Ελλάδα πάνω από την Κροατία στην βαθμολογία

Η χώρα μας έχει σίγουρες τρεις ομάδες στη φάση των ομίλων

UEFA: Η ΑΕΚ κράτησε την Ελλάδα πάνω από την Κροατία στην βαθμολογία

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, η ΑΕΚ κατάφερε να «λυγίσει» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να πάρει μία πρόκριση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη θέση της Ελλάδας στην βαθμολογία της UEFA.

Η Ελλάδα παρέμεινε πάνω από την Κροατία στη βαθμολογία της UEFA και φαίνεται να μην κινδυνεύει ουσιαστικά πια για τη 19η θέση, έχοντας δύο παραπάνω ομάδες από τους Κροάτες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζουν στο Champions League.

Η χώρα μας έχει μάλιστα σίγουρες τρεις ομάδες στη φάση των ομίλων και περιμένει τον ΠΑΟΚ, για να μπορέσει να διεκδικήσει την περαιτέρω άνοδό της στη βαθμολογία της UEFA.

Η βαθμολογία της UEFA

14. Νορβηγία 26.000 (3/4)

15. Ουκρανία 25.300 (4/5)

16. Ισραήλ 25.125 (2/4)

17. Δανία 24.825 (3/4)

18. Τσεχία 24.050 (3/4)

19. Ελλάδα 22.325 (4/5)

20. Κροατία 22.025 (2/4)

21. Πολωνία 22.000 (2/4)

22. Σουηδία 21.125 (1/4)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

23. Κύπρος 21.100 (2/4)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.