ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

UEFA Super Cup 2023: Στο «Καραϊσκάκη» προπονήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Καραϊσκάκη»

Ενόψει του αγώνα με την Σεβίλλη

UEFA Super Cup 2023: Στο «Καραϊσκάκη» προπονήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Καραϊσκάκη»

Σε ρυθμούς τελικού Super Cup κινείται από σήμερα ο Πειραιάς. Το βράδυ της Τετάρτης (16/8) η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη για τον τίτλο στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι σε μεγάλα κέφια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ Πεπ Γκουρδιόλα μιλώντας για το παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: 

«Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι .

Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας. Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως γιά την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League».

Στην προπόνηση έδωσε και το παρών ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος συνάντησε τον παλιό του φίλο και αντίπαλο τον Μανουέλ Εστιάρτε ο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα στο πόλο είναι συνεργάτης εδώ και χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.