ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Η Ιαπωνία «χτύπησε» σαν Νίντζα και «καθάρισε» την Γερμανία με 1-2

Δεύτερη ανατροπή μετά την ήττα της Αργεντινής από τους Σαουδάραβες

Μουντιάλ 2022: Η Ιαπωνία «χτύπησε» σαν Νίντζα και «καθάρισε» την Γερμανία με 1-2

Ήττα-σοκ για τη Γερμανία ή ανεπανάληπτη νίκη της Ιαπωνίας; Όπως κι αν το δει κανείς, η Γερμανία έπεσε θύμα μιας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Ιαπωνία κατάφερε να τη νικήσει με 2-1 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ στο Κατάρ!

Η μία «βόμβα» μετά την άλλη πέφτει στο φετινό Μουντιάλ!

Χτες ήταν η Σαουδική Αραβία που «σόκαρε» την Αργεντινή (2-1) και ανάγκασε μέχρι και τον… βασιλιά της χώρας να κηρύξει Εθνική αργία τη σημερινή μέρα!

Μετά τη Σαουδική Αραβία, σειρά είχε η Ιαπωνία, η οποία πήρε τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς – και μάλιστα με ανατροπή!

Η Γερμανία προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Γκιντογκάν. Η απόδοση της «Μάνσαφτ », η οποία είχε και δύο δοκάρια, έπεσε στο δεύτερο μέρος. Στο 75′ ο Ντόαν ισοφάρισε, με τον Ασάνο να κάνει την ανατροπή.

Στην επόμενη αγωνιστική η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ισπανία (27/11, 21:00) και στο τελευταίο ματς των ομίλων παίζει κόντρα στην Κόστα Ρίκα (1/12, 21:00).

Η Ιαπωνία κοντράρεται με την Κόστα Ρίκα (27/11) και ακολούθως την Ισπανία (1/12).

Έτσι, τα «πάντσερ» ηττήθηκαν για δεύτερη σερί πρεμιέρα τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο (μετά το 2018) όταν και είχαν αποκλειστεί στη φάση των ομίλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη είναι και η δεύτερη τους ήττα από ομάδα της Ασίας (είχε χάσει από τη Ν. Κορέα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.