ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: Πρεμιέρα για τη Γερμανία κόντρα στην Ιαπωνία – Οι Ιάπωνες κάνουν την ολική ανατροπή! (upd)

Καλύτεροι οι Ιάπωνες στο δεύτερο ημίχρονο βρίσκοντας 2 γκολ και παίρνουν το προβάδισμα

Μουντιάλ: Πρεμιέρα για τη Γερμανία κόντρα στην Ιαπωνία – Οι Ιάπωνες κάνουν την ολική ανατροπή! (upd)

83′: ΓΚΟΛ για την Ιαπωνία! Ο Ασάνο έφυγε από τα πλάγια και με ωραίο σουτ κάνει το 2-1 για τους Ιάπωνες!

75′: Η Ιαπωνία έχανε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντόαν να κάνει το 1-1!

49′: Σκοράρει ο Χάβερτς για το 2-0 των Γερμανών αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Παραμένει το 1-0.

31′: Γκολ για τη Γερμανία! Ο Ράουν ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα της Ιαπωνίας, η Γερμανία κέρδισε πέναλτι και ο Γκουντογκάν έκανε το 1-0.

Πρεμιέρα και για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022 με τον πρώτο αγώνα να φιλοξενείται στο «Khalifa International Stadium» της Ντόχα.

Εκεί η ανανεωμένη Γερμανία του Χάνσι Φλικ θέλει να ξορκίσει τους εφιάλτες του 2018, όταν η Κορέα την άφησε εκτός της τελικής 16άδας, έχοντας ως μοναδική απώλεια τον Λιρόι Σανέ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιάπωνες, στην 7η συνεχόμενη παρουσία τους σε Μουντιάλ αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά τη Γερμανία και θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν βάση τα καλά λόγια που λέγονται για την ομάδα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.