ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαμός στην Παρί μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: Ξύλο στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Ντοναρούμα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Χαμός στην Παρί μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: Ξύλο στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Ντοναρούμα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε χθες το βράδυ από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και αποκλείστηκε σχετικά πρόωρα από το Champions League. 

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά να αποδείξει πως είναι ικανή για το κάτι παραπάνω και είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να τη «χτυπάει» τρεις φορές και τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί τελικά με 3-1 και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Ένας από τους μοιραίους της Παρί, ήταν φυσικά ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο οποίος έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Μπενζεμά. Και σύμφωνα με την Ole, αυτό το λάθος ήταν και ο λόγος να προκληθεί ένας «χαμός» στα αποδυτήρια της Παρί μετά το τέλος της αναμέτρησης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της Ole, ο Νεϊμάρ την… είπε στον Ιταλό τερματοφύλακα στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να του απαντήσει και εν τέλει να πιάνονται στα χέρια! Οι δύο τους φέρεται να έδωσαν… μερικές ο ένας στον άλλον, μέχρι που τελικά τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.