ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμός στο Παρίσι: Κατάρες σε Νεϊμάρ και Μέσι – Η αποθέωση στον Εμπαπέ

Οι φίλαθλοι της Παρί δεν «χαρίστηκαν» σχεδόν σε κανέναν

Χαμός στο Παρίσι: Κατάρες σε Νεϊμάρ και Μέσι – Η αποθέωση στον Εμπαπέ

Ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Παρίσι και έφερε την έκρηξη των ultras της ομάδας του Ποτσετίνο.

Ο κόσμος της Παρί έδειξε την οργή του στις κερκίδες. Στο στόχαστρο κυρίως οι δύο από τους σούπερ σταρ της ομάδας. Νεϊμάρ και Μέσι τα… άκουσαν περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους. Αποδοκιμασίες και γιούχα σε κάθε επαφή τους!

Ο Βραζιλιάνος ήταν και αυτός που μπήκε κυρίως στο στόχαστρο των Παριζιάνων. «Νεϊμάρ που#%$@$% γιε» ακουγόταν ρυθμικά από την εξέδρα…

Ούτε καν ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να… γλιτώσει. Ακόμα και ο Αργεντινός σούπερ σταρ τα… άκουσε από την κερκίδες του «Παρκ ντε Πρενς».

Και δεν την… πλήρωσαν μόνο οι παίκτες, καθώς στα… συνθήματα έδωσαν το «παρών» και οι Ποτσετίνο, Λεονάρντο και Κελαϊφί!

Από την άλλη, ο… φευγάτος Κίλιαν Εμπαπέ είδε να τον χειροκροτούν. Ήταν ο μόνος που δεν δέχτηκε τα «πυρά» των φιλάθλων της Παρί.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρί, βγάζοντας τους… ασπροπρόσωπους, καθώς ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.

Ο Νεϊμάρ από την άλλη, όχι μόνο δεν πανηγύρισε το γκολ που σκόραρε, αλλά άκουσε ακόμα περισσότερα… μπινελίκια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα δίωρο χάους στο Παρίσι, το οποίο περίμεναν έτσι και αλλιώς στην ομάδα και τα Μέσα της Γαλλίας, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.