ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χονγκ Κονγκ: Οργή από τους οπαδούς για τον «παγκίτη» Μέσι – «Τα λεφτά μας πίσω»

Το πολυδιαφημισμένο παιχνίδι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ έγινε, αλλά ο ίδιος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό λόγω τραυματισμού εξοργίζοντας σχεδόν 40.000 φιλάθλους

Χονγκ Κονγκ: Οργή από τους οπαδούς για τον «παγκίτη» Μέσι – «Τα λεφτά μας πίσω»

Έξαλλοι ήταν οι οπαδοί στο Χονγκ Κονγκ με την Ίντερ Μαϊάμι κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα προετοιμασίας γιατί δεν έπαιξε ο μεγάλος σταρ της, ο Λιονέλ Μέσι.

Ο 36χρονος Αργεντινός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στους προσαγωγούς, έμεινε στον πάγκο καθώς η Ίντερ νίκησε με 4-1 ομάδα από το Χονγκ Κονγκ μπροστά σε σχεδόν 40.000 οπαδούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα συνθήματα «θέλουμε τον Μέσι» και για την επιστροφή των χρημάτων έγιναν πιο έντονα, καθώς ο αρχηγός της Αργεντινής συνέχισε να παρακολουθεί από τον πάγκο.

Η ομιλία του συνιδιοκτήτη της ομάδας Ντέιβιντ Μπέκαμ, που προσπάθησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την «απίστευτη υποστήριξή» τους, πνίγηκε και αυτή στις αποδοκιμασίες.

Τον αγώνα έχασε και ο Ουρουγουανός επιθετικός Λουίς Σουάρες, που εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι τον Δεκέμβριο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Στο σχεδόν γεμάτο στάδιο βρίσκονταν 38.323 θεατές που είχαν πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ (117 ευρώ) για ένα εισιτήριο.

Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ, αναφέρει το BBC, δήλωσε ότι η Tatler Asia, που διοργάνωσε τον αγώνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσει μείωση της χρηματοδότησης.

Λόγω της απουσίας του παίκτη, « η κυβέρνηση, καθώς και όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι από τη ρύθμιση των διοργανωτών. Ο διοργανωτής οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους», δήλωσε η επιτροπή μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Η επιτροπή δήλωσε ότι είχε χορηγήσει 15 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (1,76 εκατ. ευρώ) για τη διοργάνωση μαζί με επιχορήγηση ενός εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ (110.000 ευρώ) για τον χώρο διεξαγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι δεν είχαν καμία πληροφορία για τη μη συμμετοχή του Μέσι ή του Σουάρες. «Αν υπήρχε τρόπος να μπορούσαν να παίξουν έστω και για λίγο, θα το κάναμε, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλο ρίσκο», εξήγησε για τους δύο παίκτες ο Τζεράρντο Μαρτίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.