
«Χρυσά» τα εισιτήρια για το πρώτο «El Clásico» της σεζόν 2026/27, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι προγραμματισμένη για τις 25 Οκτωβρίου στις 22:00.
Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει τη διάθεση της πρώτης σειράς εισιτηρίων προς τα μέλη του συλλόγου, με τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί να ξεκινούν από τα 649 ευρώ και να φτάνουν έως τα 1.149 ευρώ, ανάλογα με τη θέση στο γήπεδο.
🎟️ 𝗟𝗲𝘀 𝗯𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁𝘀 pour le 𝘾𝙡𝙖́𝙨𝙞𝙘𝙤 du 25 octobre au Spotify Camp Nou commencent à 649 € (prévente socios) 😳🔥
On marche sur la tête.. pic.twitter.com/F9BtqLhggg
— FCB Paul (@FCBPaul_) September 29, 2026
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Spotify Καμπ Νου» και αφορά τη 10η αγωνιστική της La Liga. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ισπανικών ομάδων στη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη νέα σεζόν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.